behandelingen-yon-ka

Yon-ka

fyto-aromatische producten

Yon-ka is al ruim 60 jaar het beste merk van fyto-aromatische producten en baseert zich op vijf pijlers: natuur, wetenschap, werkzaamheid, expertise en wellness.

Iedere behandeling wordt gepersonaliseerd, afhankelijk van het huidtype, de klant en het moment. Uniek zijn de essentiële oliën die in alle producten zijn verwerkt. Door het gebruik van de Yon-Ka Quintessence – bestaande uit lavendel, geranium, rozemarijn, cipres en tijm – krijg je een totale ontspanning en krijgt je huid een fantastische boost en zie je er stralend uit.

Le grand classique

Diepreinigende, verzorgende en ontspannende behandeling. Dit is een uitgebreide en complete verzorging om de huid te zuiveren, de huidbalans te herstellen en de teint te doen stralen. Deze behandeling op maat is op elke leeftijd een aanrader.

Hydralessence

Intensief hydraterende behandeling. De beste behandeling voor een huid die gehydrateerd moet worden. Is bestemd voor een trekkerige huid die behoefte heeft aan vocht. De huid voelt herboren, is hersteld, gekalmeerd en voelt weer zacht aan.

Intermezzo

Instant beauty boost effect. Snelle beauty boost behandeling van 45 minuten voor een stralende teint.

Eclat cocoon

Ontspannende en intens hydraterende behandeling met warme stenen. Deze rustgevende “cocoonbehandeling” voor het gezicht met subtiele geuren is pure verwennerij voor de vochtarme en vale huid. Dankzij de werking van de warme stenen en hydraterende producten krijgt de huid een oppepper en ga je heerlijk ontspannen weer de deur uit.

Escale beauté

Yon-Ka basisbehandeling en ontspannende beautypauze. Een weldadige adempauze om de huid te voorzien van vitaminen en er snel weer stralend uit te zien, in een verkwikkende omgeving die geurt naar citrusfruit en Provençaalse velden.

Plaisir d’arômes

Weldadige aromatische beauty-en wellnessbehandeling. Deze heerlijk aromatische gezichtsbehandeling biedt u een uniek moment van ontspanning en onthaasting. Het is een verrassende beautybehandeling om vermoeide gelaatstrekken weg te wissen en de huid te laten stralen.

Prijzen

Le grand classique € 66,00
Hydralessence € 69,50
Intermezzo € 35,00
Escale beauté € 55,00
Plaisir d’arômes € 59,50
Eclat cocoon € 66,00
Epileren werkbrauwen €10
Verven wenkbrauwen €10
Verven wimpers €10
behandelingen-yon-ka-02