Wat zijn access bars?

In een tijd waar alles draait om stress, haast en zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd, krijgen steeds meer mensen behoefte aan rust in hun hoofd. Bovendien hebben velen het gevoel dat ze de touwtjes van hun leven niet meer in handen hebben.

Bars (het Engelse woord voor staven) zijn energiebanen op en in het hoofd.
Er zijn 32 punten op je hoofd zijn die – als ze zachtjes worden aangeraakt – spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten opruimen. Je kunt dit vergelijken met de harde schijf van je computer. Er wordt als het ware een resetknop geactiveerd en alles wat je in jaren hebt opgeslagen – maar wat je allang niet meer nodig hebt – wordt losgelaten. Je krijgt weer meer ruimte in je hoofd.

Na een access bars behandeling kun je minder last hebben van

  • stress
  • piekeren
  • depressie
  • pijn
  • slecht slapen
  • lichamelijke klachten
  • vermoeidheid
  • hoofdpijn/migrainea

Wat is een access bars behandeling?

Wanneer je een access bars behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen en volledig gekleed op de behandeltafel. Je hoeft niet te vertellen waarom je een sessie wilt en tijdens de sessie hoef je niet te praten, maar het mag natuurlijk wel. Voor het effect van de behandeling maakt dit niets uit. De behandeling begint met het vasthouden van een drukpunt op de handen en op de voeten. Hierna worden de 32 drukpunten op het hoofd aangeraakt. Dit gebeurt heel subtiel.

Een behandeling duurt 60-90 minuten.

Wat kun je na de behandeling verwachten?

Na de behandeling voel je je heerlijk ontspannen. De dagen erna ga je het effect merken. De veranderingen kunnen zowel mentaal als fysiek zijn en zijn het beste te merken na 3 à 4 weken. Lang zittende emoties verdwijnen, je maakt je minder druk, denkt meer in oplossingen, je kunt energieker zijn en minder lichamelijke pijnen ervaren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dat verschilt per persoon. Vaak is één behandeling al voldoende. Soms is een tweede behandeling (na ongeveer drie weken) nodig. Dit geef je zelf aan.

Wat zegt de wetenschap over access bars?

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een access bars behandeling een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen waar de meest binnenkomende zintuiglijke prikkels verwerkt worden. Bij proefpersonen bleek duidelijk dat voor de sessie de hersenen overmatig geprikkeld waren. De gedachten schoten alle kanten op. Na de behandeling is dit gebied geheel tot rust gekomen.

Verder heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Dit kan zorgen voor ongemak of ziekte.

Door het nalopen van de bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

Ook is aangetoond dat een access bars behandeling invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. De hersengolven bewegen naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

wat-zijn-accesbars

Klinkt het te mooi om waar te zijn?
Ja, dat vond ik in het begin ook!

Wil je zelf ervaren wat een access bars behandeling voor jou kan doen?
Neem dan snel contact op om een afspraak te maken!

De prijs voor een access bars behandeling is 75,00.

Vragen?

Heeft u vragen, of komt u ergens niet uit? neem dan vrijblijvend contact op.

Gratis intake

Stuur dan een berichtje naar ons toe en u ontvangt er een thuis!